Strong Spas Durasport

Designet for maksimal komfort

Vi gjør alt arbeidet for å sikre at du får maksimalt utbytte av hydroterapien. Våre spa fra Strong Spas DuraSport serie kombinerer innovasjon og produksjonskvalitet med enestående komfort og vedlikeholdsfri nytelse.

Vi har alt dekket for deg. Fra holdbarheten av bunnen, styrken av vårt bransjeledende kabinett, til vår innovative Dura-Shield Hardcover med Lift Assist. Å være en Strong Spas DuraSport eier er enkelt, morsomt og avslappende.

Enten du vil nyte spaet alene eller med familie og venner, gir DuraSport-serien deg en beroligende, avslappende og behagelig vannopplevelse hver gang.

Maksimal komfort

Vi tar oss av de store tingene, som toppmoderne ergonomiske sitteplasser for komfort og strategisk plasserte dyser for hydroterapeutisk massasje. Vi tar oss også av de små tingene, som fantastisk LED-belysning og en praktisk, innebygd isbøtte for å holde drinkene dine kalde. Det er fordi vi vil at DuraSport seriens opplevelse skal være bekymringsfri. På den måten fokuserer du på det som er viktig; å lade opp med et beroligende, avslappende bad.

Fire flotte Durasport kabinett

Cobblestone med PortabelloRock kabinett

Millstone med Espresso kabinett

Grå granitt med svart kabinett

Hvit med svart kabinett

Durasport serien er utarbeidet av resirkulerbare materialer. Det er moderne og vedlikeholdsfritt, og kombinerer kraft med en isolert base som er 10 ganger tykkere enn de fleste andre utendørs spa.

Strong Spas Durasport finesser

Velg din modell

Durasport G2-L

Kr 75.990,- Veil. pris

5-6 sitteplasser / 1 liggesete
Størrelse: 189 x 189 x 81 cm
LES MER

Durasport G2-B

Kr 75.990,- Veil. pris

7 sitteplasser
Størrelse: 189 x 189 x 81 cm
LES MER

 

Durasport Cyprus

Kr 59.990,- Veil. pris

3-4 sitteplasser / 1 liggeseter
Størrelse: 180 x 156 x 75 cm
LES MER

 

Durasport R-18

Kr 54.990,- Veil. pris

5 sitteplasser / 0 liggeseter
Størrelse: dia. 190 x 81 cm
LES MER

Durasport Plus Edition

Med Strong Spas Plus Edition får du «state of the art» innen spa. Dette er de samme spa’ene som i oversikten over, men som er oppgraderte med tillegg. Du får luksus i et spekter av stiler, størrelser og funksjoner.

Strong Spas eksklusive Titan™ Hardcover og lokkavløfter og tykk isolerende base er inkludert på alle våre Plus modeller. Dette er et lokk med hele 15 års garanti! Det er enkelt å åpne, energieffektivt og kan holde en vekt på over 450 kg. Du vil aldri trenge et annet lokk… I tillegg få du bluetooth stereo med 4 høyttalere inkludert i prisen*.

*Stereo og høyttalere følger ikke med serien Durasport.

Durasport G2-L Diamond Plus

Kr 94.990,- Veil. pris

5-6 sitteplasser / 1 liggesete
Størrelse: 189 x 189 x 81 cm
LES MER

Durasport G2-B Diamond Plus

Kr 94.990,- Veil. pris

7 sitteplasser
Størrelse: 189 x 189 x 81 cm
LES MER

Finn ditt perfekte spa

ELEMENTS

PREMIUM

SUMMIT

DURASPORT

Strong Spas kataloger

Last ned våre kataloger for å se alle modeller og spesifikasjoner.