Strong Spas Premium

Strong Spas gir deg en ny måte å oppleve ro på
Overgå forventningene i hvert øyeblikk, Premium Serien leverer luksus du ikke kan forestille deg. Fantastisk hydroterapi, ekstravagante funksjoner og varig kvalitet gir deg den suverene spa-opplevelsen du fortjener. Med førsteklasses kvalitet og en slank utvendig overflate, vil dette premium spaet forbedre ditt utendørs område mens det leverer et luksuriøst miljø av rikdom, avslapning og terapeutisk lindring.
Utendørs spa luksus
Komfort, velvære, ekstravagant, Premium-serien: Luksus uten sidestykke. Slapp av i de luksuriøse fasilitetene som beroliger sansene og forynger ånden i våre utendørs spa fra Strong Spas Premium-serie. Strong Spas bransjeledende og patenterte DURA-LAST ™ kabinett og basesystem gir enkel tilgang til alle komponenter, og gir deg som Strong Spas-eier ro i sinnet.
Tre slanke DURA-LAST kabinett
Shadowrock Cobblestone
Slapp av som kongelige med vår Cobblestone DURA-LAST kabinett.
Shadowrock Gray Granite
Forny ditt uteområde med vår Gray Granite DURA-LAST kabinett.
Shadowrock Millstone
Nyt den tidløse skjønnheten med vår Millstone DURA-LAST kabinett.
Dette moderne vedlikeholdsfrie kabinettet leveres med et toveggsystem som skaper en høy effektiv termisk barriere. Det er sterkt, enkelt å bruke, og leveres med en isolert base som er 10 x tykkere enn hos de fleste andre utendørs spa.
Strong Spas Premium finesser
Velg din modell

PREMIUM
Madrid

5-6 sitteplasser / 1 liggesete
Størrelse: 231 x 231 x 91 cm
LES MER

PREMIUM
Vienna

7 sitteplasser / 0 liggeseter
Størrelse: 231 x 231 x 91 cm
LES MER

Premium Plus Edition
Med Strong Spas Plus Edition får du «state of the art» innen spa. Dette er flere av de samme spa’ene som i oversikten over, men som er oppgraderte med tillegg. Du får luksus i et spekter av stiler, størrelser og funksjoner.

Strong Spas eksklusive Titan™ Hardcover og lokkavløfter og tykk isolerende base er inkludert på alle våre Plus modeller. Dette er et lokk med hele 15 års garanti! Det er enkelt å åpne, energieffektivt og kan holde en vekt på over 450 kg. Du vil aldri trenge et annet lokk… I tillegg få du bluetooth stereo med 4 høyttalere inkludert i prisen*.

*Stereo og høyttalere følger ikke med serien Durasport.

PREMIUM Plus
Madrid

5-6 sitteplasser / 1 liggesete
Størrelse: 231 x 231 x 91 cm
LES MER

PREMIUM Plus
Vienna

7 sitteplasser / 0 liggeseter
Størrelse: 231 x 231 x 91 cm
LES MER

Finn ditt perfekte spa

Slide thumbnail

PREMIUM

SUMMIT

DURASPORT

Strong Spas kataloger

Last ned våre kataloger for å se alle modeller og spesifikasjoner.