Toshiba varmepumper

Teknologiledende luft til luft varmepumper med flere fordeler

  • Senker dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %
  • Jevn varme og optimal temperaturkontroll i boligen – hele året
  • Bedrer inneklimaet: fjerner støv og pollen
  • Fungerer også som air condition
  • Enkel installasjon og bruk
  • Utviklet for norsk klima
  • Miljøvennlige

Perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute
Norge har et utfordrende klima med vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uansett om du bor i områder med mye regn og vind, eller kjenner på ekstrem innlandskulde, gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute.

Over 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring er japanske Toshiba blant de ledende i verden på varmepumpeteknologi. Toshibas luft-luft varmepumper er med på å sette standarden for å kunne gi deg det siste innen strømsparing, brukervennlighet og komfort.

Les mer

Luft/luft varmepumper
En luft til luft varmepumpe har to enheter, den ene monteres ute, mens den andre plasseres inne. Utedelen henter ut energien fra luften, og bruker denne til å varme huset.
Toshiba Ask
Toshiba Kontur
Toshiba Polar sort

Toshiba Ask

Verdensnyheten Daiseikai 10 Ask er en varmepumpe med et helt unikt design som tilføyer eleganse til ethvert interiør! Ask er like spennende utenpå som den er inni.

Toshiba Kontur

Nye Daiseikai 10 Kontur er toppmodellen med den aller nyeste teknologien. Med funksjoner som integrert wifi, avansert filter og en smart sensor som justerer temperaturen, har du full kontroll.

Toshiba Polar sort

Toshiba Polar Sort er en oppgradert versjon av populære Toshiba Polar. Denne modellen har alle de flotte egenskapene til den hvite varianten, men den har nå blitt utstyrt med integrert wifi.

Toshiba Polar
Toshiba Signatur
Toshiba Daiseikai 9

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. 2 stk. forskjellige tekstiltrekk medfølger.

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående.

Toshiba Gulvmodell
Toshiba Seiya
Toshiba Seiya Aircondition

Enkel å plassere. Svært stillegående. Energieffektiv. Denne luft-luft-varmepumpen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6 – perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og diskré plassering.

Usedvanlig stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Toshiba Seiya Aircondition

Stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.

Toshiba Multisplitt Signatur
Toshiba Multisplitt Daiseikai 9
Toshiba Multisplitt Gulvmodell
Toshiba Multisplitt Signatur

Designmodellen Multisplitt Signatur dekker store energibehov og har mange nyttige funksjoner. Multisplittløsning med to eller flere separate innedeler sikrer jevn fordeling av varmen. 2 stk. tekstiltrekk i fargene granitt og skifer medfølger hver innedel.

Toshiba Multisplitt Daiseikai 9

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen, med multisplitt-løsning og to eller flere separate innedeler, sikrer jevn fordeling av varmen.

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – en varmepumpe med multisplitt-løsning og to eller flere Gulvmodell-innedeler sikrer optimal fordeling av varmen.

Toshiba Multisplitt Seiya
Toshiba Multisplitt Polar
Toshiba Multisplitt Seiya

Svært energieffektiv. Kombinerer enkelt flere innedeler. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – alt dette til en fornuftig pris gjør denne varmepumpen til en multisplitt-bestselger!

Toshiba Multisplitt Shorai

Som multisplitt-løsning sørger Polar for jevn fordeling av varmen i store boliger. Det matte designet gjør at varmepumpen oppleves som mindre enn den allerede er når den er montert på veggen.