Toshiba Multisplitt Signatur

NYHET! Designmodellen Multisplitt Signatur dekker store energibehov og har mange nyttige funksjoner. Multisplittløsning med to eller flere separate innedeler sikrer jevn fordeling av varmen. 2 stk. tekstiltrekk i fargene granitt og skifer medfølger hver innedel.

Kontakt oss
for et godt tilbud

Sett din Signatur på rommet

Velg fra en hel palett lekre farger.*

Signatur henger diskre på veggen med sitt slanke uttrykk, rene linjer og myke former. Velg fargen som passer ditt hjem og din stil, og få en personlig finish. Maler du veggen eller bytter ut sofaen din, skifter du enkelt tekstiltrekket selv til ønsket farge.

*Granitt og Skifer er standardfarger på tekstiltrekkene som begge er inkludert i pakken. Hav, Mørk isbre, Sand og Varm jord vil være tilgjengelige i løpet av høsten 2021.

Basisfargene Granitt og Skifer

To nordiske fargeuttrykk.

Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du vil få følelsen av å få naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten.

Toshiba Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller rett og slett variere stil på varmepumper i flere rom.

Praktisk multisystem

Luft-luft-varme med mange fordeler.

Denne luft-luft-varmepumpen med innedeler av designmodellen Signatur har mange nyttige funksjoner, blant annet peismodus og en avansert luftrenser.

Multisplittsystemene har innedeler som leveres med hver sin fjernkontroll, slik at du enkelt kan justere varmepumpenes egenskaper etter behov.

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021».

*iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Ytelse og design – hånd i hånd

Våre varmepumper testes for å tåle et kaldt klima.

Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rustet for alle årstider. Den er tilpasset vårt krevende nordiske klima. Den høyeste energimerking i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, sørger for å holde deg varm gjennom vinteren*. Samtidig er den meget stillegående med laveste lydnivå på 19 dB i stillemodus.

*Denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

Suveren varmefordeler

Perfekt for flere etasjer.

Multisplitt-systemet er designet spesielt for deg med større energibehov. Med to innedeler får du en jevnere fordeling av varmen, og det sikrer ønsket temperatur også over flere plan eller rom. Luft-luft-varmepumpens utedel kombineres perfekt med våre andre innedeler.

Svært energieffektiv

Minimerer energiforbruket.

Med Signatur-innedeler i et multisplitt-system, dekker du store energibehov samtidig som du sparer strøm sammenliknet med vanlig elektrisk oppvarming. Slik kan du minimere ditt energiforbruk, og få en jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan. Innedelene styres individuelt, både ved oppvarming og kjøling. Multisplitt Signatur kommer i to størrelser for multisplittsystemer – 10 og 13.

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, er det noen ting du må ta med i betraktningen når du skal velge størrelse på varmepumpen: Bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner er de viktigste. Din lokale Toshiba-forhandler hjelper deg med å gjøre rett valg!

Tekniske data
   
Innedel, modellbetegnelse RAS-25N4KVRG-ND / RAS-25J2AVSG-ND1
Utedel, modellbetegnelse RAS-2M18U2AVG-E
   
Årsvarmefaktor (SCOP) 4,4
Energiklasse A+
   
Oppvarming* ved 7 °C utetemperatur:  
Varmeeffekt nom.(min./maks.) 5600 W (1300-7500)
Effektfaktor nom. (COP) 4,71
Tilførteffekt nom.(min./maks.) 1190 W (240-2020)
Oppvarming ved ‐7 °C utetemperatur:  
Varmeeffekt ved maks kapasitet 3580 W
Effektfaktor (COP) 3,10
Tilført effekt 1150 W
Oppvarming ved ‐15 °C utetemperatur:  
Varmeeffekt ved maks kapasitet 2950 W
Effektfaktor (COP) 2,71
Tilført effekt 1090 W
   
Kjøling**:  
Kjøleeffekt nom. (min./maks.) 200 W (1700-6200)
Energiklasse A++***
   
Dimensjoner:  
Innedel – HxBxD 300x987x210 mm
Utedel – HxBxD 630x800x300 mm
   
Lydtrykk varmedrift:  
Innedel – lav/høy 25/45 dB(A)
Innedel – stillemodus 19 dB(A)
Utedel – maks. 50 dB(A)
   
Annet:  
Anbefalt sikring 16 A
Fabrikkmontert varmekabel Nei

* Varmeeffekt ved utetemp. 7 °C

Varmeeffekt ved utetemp. 7 °C (tørrkule) / 6 °C (våtkule) og innetemp. 20 °C (tørrkule)
** Kjøleeffekt

Kjøleeffekt ved utetemp. 35 °C (tørrkule) og innetemp. 27 °C (tørrkule) / 19 °C (våtkule)
***A++