Toshiba Seiya Aircondition

Stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.

Kontakt oss
for et godt tilbud

Aircondition for den prisbevisste

Høy kjøleeffekt møter lav pris.

Det skal ikke koste deg dyrt å bli avkjølt på varme dager. For en rimelig pris gir Seiya AC deg japansk teknikk og design i beste Toshiba-kvalitet. Innedelens selvrensefunksjon sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. Når du i tillegg får fortreffelig kjøleytelse, er dette et opplagt valg for den som ønsker en rimelig, men effektiv aircondition.

Varmt inne?

Få sval luft når du trenger det.

Når det kommer til kjøling, har Seiya AC en ytelse i toppklassen. I kjølemodus har den energimerke A++ og en effekt som når hele 3600 W på det høyeste. Har du et sommervarmt hjem, behov for et avkjølt soverom – eller kontorlokaler hvor godt inneklima er viktig? Seiya AC gir deg sval luft når du trenger det.

Stille som natten

For komfortens skyld.

Det japanske navnet Seiya oversettes til «stille natt» på norsk, og navnet er ikke tilfeldig: Denne modellen har lavt lydnivå i forhold til prisen du betaler. Det gjør at du kan plassere den selv i små rom, soverom og kontorlokaler, uten å bekymre deg for lyden. Og skulle du behøve å dempe den ytterligere, er Seiya AC i tillegg utstyrt med stillemodus.​

Klassens smarting

Mye funksjonalitet på liten plass.

At Seiya AC er kompakt, betyr ikke at den mangler evne. Seiya AC er et multitalent rett ut av esken, og har intuitivt display, støvfilter, selvrensingsfunksjon – og WiFi-kompatibilitet. Seiya AC kan også leveres med oppgradert fjernkontroll. Den gir deg tilgang til flere smarte funksjoner, som ulike timere og favorittinnstillinger. Ble sommerværet plutselig guffent? Selv om dette først og fremst er en aircondition, kan den også levere varme på de kjøligere sommerdagene.

Tekniske data
Innedel, modellbetegnelse RAS-B13J2KVG-E
Utedel, modellbetegnelse RAS-13J2AVG-E
Årsvarmefaktor (SCOP) 4,60
Energiklasse A++
   
Oppvarming:  
Varmeeffekt nom.(min./maks.) 3600 W (1100 – 4500)
Effektfaktor nom. (COP) 3,91
Årsvarmefaktor (SCOP) 4,0
Energiklasse A+
Tilført effekt nom. (min./maks.) 920 W (220-1240)
   
Kjøling:   
Kjøleeffekt nom. (min./maks.) 3300 W (1000-3600)
Effektfaktor nom. (EER) 3,0
Årsvarmefaktor nom. (SEER) 6,1
Energiklasse A++
Tilført effekt nom. (min./maks.) 1100 W (260-1250)
   
Dimensjoner:  
Innedel – HxBxD 293x798x230 mm
Utedel – HxBxD 530x660x240 mm
   
Lydtrykk:  
Innedel lav/høy, varmedrift 24/42 dB(A)
Utedel lav/høy, varmedrift -/50 dB(A)
Innedel lav/høy, kjøledrift 24/41 dB(A)
Utedel lav/høy, kjøledrift -/48 dB(A)
   
Elektrisk tilkobling:  
Anbefalt sikring 16 A