Daikin varmepumper

Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen henter «gratis» energi fra uteluften og øker temperaturen slik at innedelen kan levere behagelig varme innendørs. Med en Daikin varmepumpe designet for norske forhold, har systemet mer enn nok energi til å varme opp et hus tilstrekkelig, også når det er skikkelig kaldt ute. Det gir deg god varme og økt komfort, samtidig som strømregningen reduseres.

Daikin Ururu Sarara er best i test i alle kategorier i KVI sin test av luft til luft varmepumper høsten 2016. I tillegg fikk hele fire av Daikin sine varmepumper høyeste utmerkelse i en annen test.

Trygghet siden 1924

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens desidert største produsent og utvikler av varmepumper og aircondition. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930 tallet.

Les mer

Luft/luft varmepumper
For å redusere strømutgiftene, er en Daikin luft/luft varmepumpe sannsynligvis den smarteste og mest kostnadseffektive investeringen du kan gjøre.
Luft/vann varmepumper
En Daikin luft/vann varmepumpe bruker kald utendørsluft til oppvarming innendørs. Varmen fordeles via vannbårent system i gulv eller radiatorer.
Grunnvarmepumper
Daikin vann/vann varmepumper er et smart alternativ for de som skal bygge ny bolig, eller har et vannbårent system i dag.