Luft/luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din.

Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons og ekspansjons prosess. Varmepumpesystemet har mer enn nok kapasitet til å varme opp et hus tilstrekkelig, også når det er skikkelig kaldt ute.

Trygghet siden 1924

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens desidert største produsent og utvikler av varmepumper og aircondition. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930 tallet.

Les mer

Luft/luft varmepumper

 

Nepura er Daikin’s femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper. Den nye serien utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Daikin har lang erfaring med å utvikle nordiske varmepumper og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer stillegående med et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter. Det tilsvarer en mellomting mellom lydnivået inne på et bibliotek og fuglesang.

Vår bestselgende designmodell Emura er tilbake igjen. Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderene design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Siste generasjon Emura er så mye mer enn bare et pent design. Modellen byr også på avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m.

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Den nyeste modellen av Synergi imponerer ved å levere hele 5,4 kW selv når temperaturen synker til -15 °C.

Folkefavoritten Daikin Stylish er vår mest populære varmepumpe. Siste generasjon Stylish er også mye mer enn bare et pent design. Den byr på mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene. Den nye modellen gir deg hele 4,8 kW når gradestokken kryper ned til -15 °C. Er du sensitiv for lyd? Innedelen til Stylish har et lydnivå lavere enn en person som hvisker.

Den siste generasjon Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den har har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Med en Gulvmodell får du en varmepumpe som enkelt plasseres ute av synet, og som blender perfekt inn i interiøret. Modellen har et lydnivå lavere enn en person som hvisker.

Moskus er en prisgunstig modell som byr på god varmeeffekt til tross for at den er den mest kompakte modellen i vårt sortiment. Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering. Moskus har som de andre Daikin modellene mulighet til å sette temperaturen helt ned til 10 °C.

KOMFORTSERIEN

Behovet for kjøling vokser hvert eneste år. Dette skyldes i stor grad tettere hus med flere vindusflater enn tradisjonelle hus. Daikin sin komfortserie er utviklet med fokus på nye boliger der hovedfokus er kjøling. Komfortserien benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie.

Behovet for kjøling vokser hvert eneste år. Dette skyldes i stor grad tettere hus med flere vindusflater enn tradisjonelle hus. Daikin Comfora er perfekt til kjøling, enten det er på soverommet eller i stua. Comfora er en av markedest minste modeller.

Daikin Takkassett er en stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket. Et tidløst design med rene linjer gjør at takkassetten passer inn i ethvert hjem hvor varmepumpen skal stå i stil med interiøret ellers. Modellen har fire individuelle utblåsninger som gir en jevn og behagelig spredning av den oppvarmede luften.

Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere varmepumper? Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel! Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig.

I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det gir et optimalt innemiljø. Et av markedets mest energieffektive produkter og har energiklasse A+++. Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA). Denne modellen er utstyrt med den unike Flash Streamer luftrenseren.