Daikin Emura

Kontakt oss
for et godt tilbud

Vår bestselgende designmodell gjennom mange år Daikin Emura er endelig tilbake! Den nye designmodellen er grundig testet i Norge i 12 måneder mot all slags vær. Daikin lanserte første generasjon Emura i 2010, og nå 13 år senere er endelig Emura tilbake igjen på markedet. Med Emura får du et moderne design og mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene.

Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderene design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Dette betyr at uansett om du har en lys eller mørk interiørstil så vil Emura harmonere diskret med omgivelsene.

Emura leveres med en liten designfjernkontroll i samme farge som innedelen. Dette er helt unikt for denne modellen.

Siste generasjon Emura er så mye mer enn bare et pent design. Modellen byr på avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m.

Er du sensitiv for lyd? Emura har et lydnivå lavere enn en person som hvisker. Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen? Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap.

Denne nye modellen gir deg hele 5,3 kW når gradestokken kryper ned til -10 °C. Det er mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene.

Interiør:

Daikin Emura har i mange år vært en populær designmodell. Daikin lanserte første generasjon Emura i 2010 og nå 13 år senere er endelig fjerde generasjon tilgjengelig på markedet. Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderene design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Dette betyr at uansett om du har en lys eller mørk interiørstil så vil Emura harmonere diskret med omgivelsene​.

Daikin Emura 3

Nepura er Daikin’s femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper. Den nye serien er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Daikin har lang erfaring med å utvikle nordiske varmepumper, og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer stillegående.

Daikin Emura 3

Utviklet og testet i Norden
Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden.

Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland.

Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

Spesifikasjoner:

Emura gir deg mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dager.
Denne nye modellen gir deg hele 5,3 kW når gradestokken kryper ned til -10 °C.