Daikin Synergi

Kontakt oss
for et godt tilbud

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Siste generasjon Synergi er grundig testet i Norge i 12 måneder mot all slags vær. Den nye modellen har også blitt kraftig forbedret i kampen mot vinterkulda. Den gir deg nå hele 1600 W mer enn tidligere modell.

Daikin Synergi, lansert i 2014, har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig står denne varmepumpen frem som en pålitelig kilde til varme. Den sørger for at ditt hjem forblir varmt og behagelig. Den nyeste modellen av Synergi fortsetter å imponere ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.

Med energimerking A+++ leverer denne varmepumpen ikke bare førsteklasses effektivitet, den er i tillegg en smart økonomisk investering. A+++ merket indikerer at varmepumpa opererer med det høyeste nivået energieffektivitet tilgjengelig på markedet. I praksis betyr dette lavere strømregninger og mer bærekraftig energibruk, samtidig som du opprettholder optimal varmeytelse.

Er du sensitiv for lyd?

Er du sensitiv for lyd? Stylish har et lydnivå lavere enn en person som hvisker. Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen?Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap.

Synergi varmepumpen er ikke bare robust i kaldt vær, den tilbyr også et spekter av avanserte funksjoner som hever brukeropplevelsen. Blant disse finner man vår helt unike flash streamer, 3-D luftstrøm-teknologien m.m.

Daikin Emura 3

Vinterkulde

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene.

Daikin Synergi, lansert i 2014, har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig står denne varmepumpen frem som en pålitelig kilde til varme. Den sørger for at ditt hjem forblir en varm og behagelig havn. Den nyeste modellen av Synergi fortsetter å imponere ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.

 

Nepura er Daikin’s femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper. Den nye serien er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Daikin har lang erfaring med å utvikle nordiske varmepumper, og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer stillegående.

Daikin Nepura serien innholder følgende modeller:
Emura, Stylish, Gulvmodell, Synergi og Moskus

Daikin Emura 3

Utviklet og testet i Norden
Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden.

Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland.

Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

Spesifikasjoner:

Daikin Synergi, lansert i 2014, har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig står denne varmepumpen frem som en pålitelig kilde til varme. Den sørger for at ditt hjem forblir en varm og behagelig havn. Den nyeste modellen av Synergi fortsetter å imponere ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.