Daikin Ururu Sarara

I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det gir et optimalt innemiljø. Et av markedets mest energieffektive produkter med energiklasse A+++. Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA). Denne modellen er utstyrt med den unike Flash Streamer luftrenseren.

Kontakt oss
for et godt tilbud

Derfor skal du velge Daikin Ururu Sarara:

  • Komplett klimasystem
  • Høyeste energimerking A+++
  • Høy SCOP på opptil 5.9
  • Best i test i KVI:S sin test av varmepumper
  • Unik luftrenserteknologi med Daikin Flash Streamer
Daikin Ururu Sarara

Automatisk rengjøring av filter

Luftkondiseringenheten bruker filter for å rengjøre luften når den passerer gjennom enheten. Jo flere partikler som samler seg i filteret, jo mindre effektiv er den. Men Ururu Sarara sin topp moderne selvrensende teknologi får du en konstant stabil lufstrømmengde, mens den bruker 25% mindre effekt.

 

Best i test

Daikin Ururu Sarara 35 er vinner av KVI sin test av luft til luft varmepumper 2016, og anbefalt kjøp i Folksams test 2015 & 2016, hvor Ururu Sarara fikk tildelt flest poeng. Daikin Ururu Sarara er ikke bare en utrolig god varmepumpe, men et komplett klimasystem som renser, tilfører frisk luft, avfukter og befukter luften etter behov.

Egen app

Med Wifi opsjonen kan du styre din Daikin varmepumpe med Daikin appen, uansett hvor du er. Har du tilgang på internett har du full kontroll på varmepumpesystemet. Du går enkelt inn på URL eller en App, og får tilgang til alle systemets hovedfunksjoner.

Enten du skal reise bort, eller passe på temperaturen hos eldre mennesker, har du alltid kontroll med Daikin Online Controller.

 

3 områder med intelligent øye

Daikin har utviklet et intelligent øye til Ururu Sarara. Det er en bevegelse sensor som kjenner når du er i rommet, slår ned effekten og slår også av enheten hvis ikke er der. Men den kjenner også når du er i rommet, og dirigerer luftstrømmen bort fra deg. En meget smart måte for å kontrollere temperaturen i et rom uten å ødelegge atmosfæren.

Prisvinnende design

Vinner av den prestisjetunge Reddot Design prisen for 2013 innen kategorien for luftkondisjonering.

Spesifikasjoner: