Daikin Gulvmodell

Kontakt oss
for et godt tilbud

Vi har tatt de to beste gulvmodellene på markedet og slått de sammen til en modell! Den nye modellen er grundig testet i Norge i 12 måneder mot all slags vær. Gulvmodellen har også blitt enda mer effektiv og gir deg enda mer varme selv på de kaldeste dagene.

Daikin lanserte i 2002 sin første gulvmodell og vi har derfor lang erfaring med utvikling av gulvmonterte varmepumper. Våre gulvmodeller har gjennom flere år vært bestselgere i Norge.

Daikin Gulvmodell har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Er det gulvkaldt? Eller er du glad i å gå barbeint? Da er gulvvarmefunksjonen genial. Den distribuerer varmen kun ut fra det nederste spjeldet. Dette gir behagelig spredning av varme langs gulvet. Modellen byr også på avanserte funksjoner som vår helt unike flash streamer, kraftig-drift m.m.

Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen? Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap. Er du sensitiv for lyd? Innedelen til Gulvmodellen har et lydnivå på 19 dBA som tilsvarer et lavere lydnivå enn en person som hvisker.

Interiør:

Med en Daikin Gulvmodell får du en varmepumpe som enkelt plasseres ute av synet. Enten du velger å plassere den under et vindu eller bildene på veggen, så vil denne modellen bli et diskre bidrag i interiøret.

For gode tips til plassering av en Gulvmodell i ditt hjem, anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Daikin Emura 3

Luftdistribusjon:

Ved å implementere avansert teknologi og innovative løsninger, arbeider vi kontinuerlig for å sikre at luft distribueres jevnt og effektivt i alle rom. Det innebærer kontinuerlig regulering av temperatur, fuktighet og luftstrøm for å skape et behagelig miljø som også er energieffektivt. Ved å maksimere energiutnyttelsen får mer varme eller kjøling for hver brukte kilowatt. Dette gjør at du kan spare betydelig på strømregningen. Vi oppfordrer deg til å utforske oversikten over alle våre funksjoner og se selv hvor mye arbeid vi legger ned for å sikre at du får et optimalt inneklima.

Nepura er Daikin’s femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper. Den nye serien er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Daikin har lang erfaring med å utvikle nordiske varmepumper, og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer stillegående.

Daikin Emura 3

Utviklet og testet i Norden
Den nye varmepumpeserien er nøye utviklet for å takle det norske været med fabrikktesting helt ned i -30°C. Den er utviklet og testet i Norge for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær.

Daikin har hevet standarden for produkttesting ved å iverksette ekstreme klimasimuleringer kombinert med avanserte analytiske metoder i Europas mest sofistikerte testfasiliteter. Dette for å garantere at den nye serien varmepumper tåler det uberegnelige nordiske klimaet. Det har ført til en varmepumpeserie med overlegen driftssikkerhet og energieffektivitet som er optimalisert for de tøffe vinterforholdene i Norden.

Daikins nye varmepumpeserie har gjennomgått ca. 1 200 tester i 13 dedikerte testkamre over en periode på 18 måneder. I tillegg har utedelen i en periode på et år gjennomgått omfattende felttesting i Norge, Sverige og Finland.

Serien Nepura produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.

Den siste generasjonen har i tillegg en robust konstruksjon og er en av markedets tyngste utedeler. Det er essensielt for å minimere vibrasjoner og lydnivå fra utedelen.

Spesifikasjoner:

Daikin Gulvmodell har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Er det gulvkaldt? Eller er du glad i å gå barbeint? Da er gulvvarmefunksjonen genial. Den distribuerer varmen kun ut fra det nederste spjeldet. Dette gir behagelig spredning av varme langs gulvene.