Daikin Altherma 3 R 11-16

Daikin Altherma 3 R 11-16 er den perfekte løsning for deg som skal bygge ny stor bolig, eller ønsker å erstatte elkjelen med en mer energieffektiv løsning. Vannbåren gulvvarme med luft/varmepumpe er en lagt mer energieffektiv løsning enn tradisjonelle alternativer og sikrer deg komfort året rundt. Den nye maskinen er utviklet med en unik vifte og Daikin’s patenterte kompressor i utedelen. Dette gir nesten lydløs drift og høy effekt på kalde dager. Daikin Altherma 3 R 11-16 har også støtte for smarthusstyring, samt mulighet for app-styring og talestyring via Google Home og Amazon Alexa.

GULVMODELL:
Det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Med innebygd varmtvannsbereder på 230 liter og styringspanel, er dette virkelig en “Alt i ett modell”.

VEGGMODELL:
Et fleksibelt systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Modellen har ikke innebygd tank, men kan benyttes sammen med ekstern varmtvannsbereder.

Kontakt oss
for et godt tilbud

Derfor skal du velge Daikin Altherma 3 R 11-16:

 • Gulvmodellen har innebygget varmtvannsbereder på 230 liter
 • Innebygd magnetittfilter
 • Tappevann med legionellaprogram
 • 2-sone gulvmodell; reguler to ulike temperatursoner automatisk fra samme innedel
 • Moderne design
 • Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk
 • Besparelse på løpende kostnader, opprettholder optimal komfort
 • Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C
 • Støtte for smarthusstyring
 • Kan leveres med kjøling
 • Benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie
Daikin Altherma 3 R

PRISVINNENDE DESIGN
Daikin Altherma 3 R har vunnet en rekke designpriser for sitt moderne design.

STILLE DRIFT
Daikin Altherma 3 R har en nyutviklet singel vifte som gir høye kapasiteter, samt reduserer lydnivået til et absolutt minimum.

NORDISK MODELL
Daikin Altherma 3 R er spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C. Daikin Altherma 3 R er utviklet i Norden og blir produsert i Europa.

INNEBYGD BEREDER
Daikin Altherma 3 R Gulvmodell har innebygd varmtvanns- bereder på 230 liter. Dette gir en energieffektiv oppvarming av tappevannet med en energiklasse på A+. I tillegg er har modellen et eget legionellaprogram.

2-SONE
Daikin Altherma 3 R Gulvmodell kan leveres som 2-sone modell, da reguleres to ulike temperatursoner automatisk fra samme innedel. Dette er Daikin alene om å levere ferdig integrert i gulvmodellen.

MAGNETITTFILTER
Daikin Altherma 3 R har innebygd magnetittfilter. Det gir umiddelbar beskyttelse av varmeanlegget, samt reduserer oppvarmingskostnader og vedlikeholds-kostnader. Magnetittfilter sikrer lengre levetid på varmepumpen.

KJØLING
Daikin Altherma 3 R kan leveres med kjøling. Ved å kombinere med en viftekonvektor sikrer du et perfekt inneklima hele året.

60°C GRADER
Daikin Altherma 3 R 11-16 kan levere 60°C vann ned til -7°C.

DAIKIN EYE
Det intuitive Daikin-øyet viser statusen til systemet ditt. Blå er perfekt!

APP-STYRING
Daikin Altherma 3 R kan leveres med wifi-styring som gir deg muligheten til å kontrollere varmepumpen med smarttelefonen.

 

TALESTYRING
Daikin Altherma 3 R kan leveres med talestyring, da kan man talestyre varmepumpen ved hjelp av Google Home eller Amazon Alexa.

SMARTHUS
Daikin Altherma 3 R kan leveres for smarthus styring via Google Home.

Spesifikasjoner